Miercuri 12 August 2020, Actualizat acum 224 zile 12:00 am

 

Șeful CJ, Gheorghe Flutur, a verificat șantierele deschide la Vatra Dornei

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat șantierele din Vatra Dornei împreună cu primarul Ilie Boncheș.

Primăria Vatra Dornei a deschis mai multe șantiere pentru executarea de ample lucrări la obiective de infrastructură din Municipiul – stațiune. Prin două proiecte de peste 6 milioane de Euro au început lucrări de reabilitare și modernizare de străzi și a variantei de pe Valea Bistriței. Vor fi lucrări de asfaltare pe mai bine de un sfert din străzile Municipiului.

La Cazinoul din Vatra Dornei se execută lucrări de captare și drenare. Este în derulare un proiect amplu de 5 milioane de Euro, aprobat chiar în timpul mandatului meu de președinte al Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

La centrala termică s-a finalizat montarea primului cazan. Urmează a fi instalat încă un cazan și s-a trecut la reabilitarea rețelei termice, inclusiv în stațiune.

„Vom veni și noi, Consiliul Județean Suceava, cu sprijin pentru ca până în luna septembrie peste 3000 apartamente racordate la sistemul centralizat să beneficieze de apă caldă. Dornenii au nevoie și de gaz metan astfel că solicităm încă o dată Guvernului să finalizeze aducerea gazului metan la Vatra Dornei”, spune Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*