Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Peste 300 de bilete de tratament alocate pentru pensionarii suceveni. Vezi în ce stațiuni!

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că pentru seria a VIII a din anul 2019, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava un număr de 307 bilete de tratament.

Eliberarea biletelor de tratament, pentru această serie se va face începând cu data de 20.06.2019, iar plecarea în staţiune va fi în intervalul 02.07.2019-05.07.2019.
Cele 307 de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava, vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna, Tuşnad şi Venus.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii mai 2019.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*