Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doi ucraineni nu mai au voie în România în următorii cinci ani. Vezi ce au făcut!

În P.T.F. Siret s-au prezentat, miercuri, pe sensul de intrare în țară doi cetățeni ucraineni, conducând două microbuze marca Mercedes Sprinter, ambele înmatriculate în Ucraina.
Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a efectuat controale amănunțite asupra celor două microbuze, persoanelor şi bagajelor deoarece existau suspiciuni că acestea transportă țigări de proveniență ucraineană.

Astfel, au fost descoperite ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale celor doi cetăţeni ucraineni, cantitatea de 1.460 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, a căror valoare se ridică la suma de 2.044 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorii auto au fost sancționați contravențional de către organele vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei, respectiv 7000 lei.
De asemenea, faţă de cei doi cetăţeni ucraineni s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*