Duminică 09 August 2020, Actualizat acum 221 zile 12:00 am

 

Mama lui Beşa, găsit mort în puşcărie după ce a ucis un poliţist din Suceava, crede că fiul său şi Lepa au fost asasinaţi

Melania Beșa, mama lui Ioan Beșa, cel care l-a ucis cu bestialitate în gara din Suceava pe polițistul Sorin Vezeteu, cu zeci de lovituri de cuţit, spune că fiul ei ar fi fost ucis în închisoare iar cazul ar fi fost mușamalizat, scrie Observator.tv.

Femeia se arată convinsă că şi în cazul lui Ionel Lepa, ucigaşul poliţistului din Recaş, şi el găsit mort în puşcărie, există similitudini şi probabil este vorba despre o crimă care va fi muşamalizată.

Mama criminalului Ioan Beşa, cel care l-a ucis într-o gară din Suceava, cu zeci de lovituri de cuţit, pe poliţistul Sorin Vezeteu, afirmă într-un interviu acordat Observator că fiul său a fost asasinat în puşcărie, la fel ca şi Ionel Lepa, criminalul poliţistului Cristian Amariei.

Lepa a fost găsit spânzurat în celula sa, în această dimineaţă, la scurt timp după încarcerarea în penitenciar.

După gratii se petrec multe crime, iar în sistemul penitenciar activează o mafie a drogurilor, precizează femeia, care îl are şi pe cel de-al doilea fiu în puşcărie. Ea spune că atât fiul său, Ioan Beşa, cât şi Ionel Lepa ar fi fost asasinaţi în puşcărie, din răzbunare pentru gestul lor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*