Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Minoră luată cu forța de pe stradă, băgată într-o mașină și violată pe un drum forestier

Un individ este cercetat pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal după ce a violat o minoră. Potrivit procurorilor, la data de 02.06.2019, în jurul orelor 11.00, în timp ce persoana vătămată minoră se deplasa pe un drum comunal, a fost urcată forţat de către inculpat în interiorul autoturismului pe care acesta îl conducea şi cu care s-a deplasat pe raza unui drum forestier unde a constâns-o pe persoana vătămată să întreţină un raport sexual normal.

În urma violenţelor exercitate, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

„Față de inculpat s-a dispus la data de 02.06.2019 măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la data de 03.06.2019 instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea prim-procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*