Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un sucevean care și-a luat la pumni concubina, pus sub control judiciar. Are interzis să se mai apropie de ea

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârșirea infracţiunii de “Violență în familie”.

Și asta după ce la data de 30.05.2019, a agresat-o fizic pe concubina sa cu care locuiește într-un imobil dintr-o zonă rurală a judeţului Suceava, lovind-o cu pumnii și palmele peste față, cauzându-i leziuni pentru care necesită un nr. de 6-8 zile îngrijiri medicale.

Prin ordonanţa din 30.05.2019, faţă de inculpat s-a dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 31.05.2019, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de persoana vătămată.

De asemenea în cauză a fost emis de către organele de politie un ordin de protecție provizoriu, procurorul de caz confirmând necesitatea menţinerii măsurilor de protecţie dispuse în favoarea victimei, înaintând totodată ordinul de protecţie provizoriu Judecătoriei Gura Humorului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*