Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Accident la Ostra! Un bărbat băut a intrat cu mopedul într-un gard

La data de  31 mai 2019, ora 20.20, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 33 de ani din comuna Ostra, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza localității de domiciliu.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea mopedul înregistrat pe DC Tărnicioara din comuna Ostra, bărbatul de 33 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*