Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO Percheziții la Suceava, la hoți de carburant

Poliţiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomița, au efectuat 13 percheziții pentru destructurarea unei grupări de criminalitate organizată. Au fost indisponibilizate țigări de contrabandă, motorină de contrabandă, instalații artizanale folosite la sustragerea de carburant, bani, autovehicule și telefoane mobile.

La data de 29 mai 2019, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ialomița și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 13 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Ialomița și Suceava, fiind puse în executare 10 mandate de aducere.

În urma acțiunilor, au fost indisponibilizate 9.000 de litri de motorină, 5 instalații artizanale folosite la sustragerea de carburant, 8 butelii cu gaz refrigerant, un pistol cu aer comprimat deținut fără autorizație și 200 de litri de ierbicid.

Au mai fost indisponibilizate 12 autoturisme, precum și aproape 2.500 de pachete de țigări de contrabandă.

De asemenea, polițiștii au ridicat 355.807 lei, 71.650 de lire sterline, 31.430 de euro, 11.000 de dolari, 6 telefoane mobile și 4 cartele SIM.

A fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de 6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani. Ulterior, magistrații au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, iar față de o altă persoană, de 63 de ani, măsura controlului judiciar.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi jandarmi.

Acțiunea s-a derulat cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*