Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței anunță prelungirea termenului de depunere al proiectelor

antet, gal codrii hertii, stiri, botosani

 

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței anunță prelungirea termenului de depunere al proiectelor până pe data de 28.06.2019 pentru: Măsura 4 ”Îmbunătățirea infrastructurii minorității rome în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”; respectiv până la data 26.07.2019 pentru: Măsura 6 „Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”, modificându-se astfel și termenele de evaluare.

Celelalte date rămân neschimbate.

Proiectele se vor depune până la data limită 28.06.2019 pentru Măsura 4 ”Îmbunătățirea infrastructurii minorității rome în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”; respectiv până la data limita 26.07.2019 pentru Măsura 6 „Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”,  la sediul G.A.L. Codrii Herței din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani, zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar  9.00-14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului în vigoare, disponibile pe site-ul Asociației Grupul Pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Hertei, www.codriihertei.ro.

Pentru informații suplimentare, Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței va pune la dispoziție un birou de relații cu publicul deschis de luni pana vineri, de la 9.00-14.00, la sediul din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani. Ne puteți contacta la numărul de telefon – 0752109965, e-mail: codrii.hertei@yahoo.ro.

Variantele  electronice (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurilor lansate sunt disponibile la sediul G.A.L. Codrii Herței.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*