Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Performanță deosebită pentru tinerii suceveni la Campionatul Mondial de Karate

În perioada 24-27.05.2019 s-a desfășurat la București a 10-a ediție a CAMPIONATULUI MONDIAL DE KARATE SHOTOKAN, care a însumat un număr de 1513 de sportivi de la 68 de cluburi, din 32 de țări (România, Italia, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Republica Dominicană, Algeria, Turcia, Polonia, Kazakhstan, Egypt, India, Republica Moldova, Pakistan, Norvegia, Azerbaijan, Kirghizstan, Algeria, Armenia, Austria, Cypru, Anglia, Estonia, Franța, Georgia, Israel, North Macedonia, Rusia, Suedia, Turkmenistan, SUA, Uzbekistan).
La 10th World Shotokan Championships a participat și CLUBUL DE KARATE KITA din SUCEAVA cu un număr de 5 sportivi antrenați de sensei Olariu Anamaria, centură neagră-nidan, obținând 5 medalii.

Rezultatele sunt următoarele:
GUȘĂ RALUCA LARISA-MEDALIA DE AUR la kumite minicadeți 12-13 ani, +65kg,
ȘUIU VERONICA – MEDALIA DE BRONZ- kata echipe 10-11 ani,
MAFTEI SARA MARIA- MEDALIA DE BRONZ – kumite echipe 8-9 ani,
DOMȘA DELIA – MEDALIA DE BRONZ – kumite 10-11 ani -25kg,
ANITA SILVIU – MEDALIA DE BRONZ – kumite juniori +76 kg,

C.S. KITA Suceava reprezentând România alături de alte cluburi din țară, a reușit să urce pe podium de 5 ori contribuind la completarea palmaresului lotului național cu o medalie de aur și 4 medalii de bronz.
La acest campionat mondial s-au calificat 8 sportivi partcipand doar 5 din motive financiare. Cei 5 participanți s-au întors toți cu medalii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*