Duminică 15 Septembrie 2019, Actualizat acum 257 zile 12:00 am


 

Percheziții la Fălticeni! Un bărbat a fost reținut de polițiști

La data de 16.05.2019, Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Suceava a organizat o acțiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, ocazie cu care, au fost efectuate 4 percheziții într-un dosar penal aflat în lucru, toate pe raza municipiului Fălticeni.

Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost identificate 2.163 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară de diferite mărci.

Țigările cu o valoare de piață de aproximativ 27.000 lei au fost confiscate, iar un autoturism cu o valoare de circa 2.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În baza probatoriului administrat, au fost conduse la audieri două persoane, față de un bărbat de 30 de ani din municipiul Fălticeni fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar la 17.05.2019 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a dispus măsura controlului judiciar.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Lulu says:

    Poliția Economic nu se poate autosesiza in cazul spagilor de la Examenul de scoala de soferi, care este in formă premeditata și continua si pune zilnic viața oamenilor in pericol??? Se ocupa de 3 lulele 3 surcele, dar de Mafia permiselor din Suceava unde fiecare elev da instructorului între 300-400 de euro si banii au un traseu bine stabilit inainte de proba de,, oras,,??? Mafia corupției nu poate fi oprită in Suceava unde și ziaristii nu fac nimic in a o denunță!!!!! Jos Mafia permiselor din Suceava!!!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*