Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Un șofer și-a abandonat mașina cu țigări în albia unui pârâu și a trecut prin apă ca să scape de poliție. Cinci focuri de armă au tras polițiștii după el

Un bărbat de 34 de ani din Vicovu de Sus a fost reținut de polițiști, marți, după ce a fost prins cu o mașină cu țigări de contrabandă.

Petru Ștefan Bobu conducea pe raza comunei Marginea un VW Sharan, iar polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar acesta nu s-a conformat.

Oamenii legii au pornit în urmărirea sa cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar  după circa 500 de metri parcurși, ajunși în albia pârâului Sucevița, șoferul a sărit din autoturism, abandonându-l și fugind spre strada Industrială, trecând prin apă.

Polițiștii l-au somat, au tras cinci focuri de armă pentru a-l opri, dar fără niciun rezultat. Într-un final, acesta a fost găsit ascuns într-o gheretă a unei societăți comerciale, la circa 1 km de locul în care a abandonat autoturismul.

În autoturism, se afla cantitatea de 31.798 pachete de țigări marca Marvel, fără timbru, în valoare aproximativă de 350.000 lei, care a fost confiscată.

Autoturismul în valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți până la finalizarea cercetărilor.

Petru Ștefan Bobu a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru contrabandă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*