Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Ion Lungu a verificat din nou stadiul execuției lucrărilor la podul de peste râul Suceava. „Nu sunt mulțumit de ritmul cu care se lucrează”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a verificat din nou stadiul execuției lucrărilor la podul de peste râul Suceava și a precizat că este nemulțumit de ritmul în care se muncește la această investiție.

Nu sunt mulțumit de ritmul cu care se lucrează, deși conform graficului stabilit și la care s-au angajat, aceștia se încadrează. Momentan au fost decopertate toate rosturile de dilatare de pe sensul pe care se lucrează. Vom insista să se termine lucrarea înainte de termenul stabilit, acela de o lună de zile. Le-am cerut să mai suplimenteze numărul muncitorilor, dar au susținut că pentru această fază sunt suficienți. Vom face presiuni în continuare pentru a se lucra cât mai mult zilnic, dar să se depună și toate diligențele în ceea ce privește calitatea”, a precizat Lungu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Adrian says:

    Domnule primar, trebuia să impuneti de la început un termen scurt de execuție a lucrărilor și atunci,in această fotografie ati fi fost înconjurat de muncitori.Dar,asa cum spunea Ecaterina,fetița care v-a făcut de ras în acel videoclip,va doare in cot de locuitorii Sucevei.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*