Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Incendiu la Fălticeni! Două locuințe și o anexă, cuprinse de flăcări

Un incendiu a cuprins, luni, o gospodărie din Fălticeni, de pe strada 2 Grăniceri. Focul a cuprins două locuințe și o anexă.Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Fălticeni.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat o magazie construită din lemn, iar flăcările erau extinse la acoperișul unei construcții anexe și la o parte din acoperișul locuinței. Din cauza clădirilor dispuse foarte apropiat, una de cealaltă, în zona respectivă, exista pericolul ca focul să se propage la acestea.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:00.

Au ars: magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul construcției anexă pe 80 mp și circa 60 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars și s-au degradat mai multe bunuri ale proprietarului.

Incendiul a izbucnit din magazia gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă, casa de locuit și alte trei locuințe aflate în imediata apropiere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*