Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Sute de liberali suceveni, la mitingul de la Iași, în frunte cu Gheorghe Flutur

 

Sute de liberali suceveni participă, sâmbătă, la mitingul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, în regiunea Nord-Est.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit la Iași despre faptul că PSD a dus ca Moldova să fie cea mai săracă regiune din România.

PSD-ul crede că pot conduce România cu Jandarmeria ori acest lucru nu se poate”, a spus Flutur. El a vorbit despre faptul că nu se fac autostrăzi, că „ne-au trimis copiii la muncă în străinătate”.

Flutur a îndemnat la vot și sancționarea prin vot a celor care „ne-au adus în sărăcie, pentru că asta a făcut PSD-ul”.

Mitingul PNL are loc în Piața Unirii, unde participă și președintele României, Klaus Iohannis, pentru a se adresa românilor în legătură cu Referendumul convocat în 26 mai.

La reuniune sunt prezenți, de asemenea, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de candidați ai partidului la alegerile europarlamentare Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*