Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Tânăr din Suceava, salvat de alţi şoferi după ce maşina i-a luat foc

Misiune de salvare pentru mai mulţi şoferi din Suceava după ce o maşină a luat foc în mers. La volan se afla un tânăr de 19 ani, care nu îşi dăduse seama ce se întâmplă şi nu avea stingător în maşină. Ceilalţi participanţi la trafic au claxonat până când tânărul a oprit şi au reuşit să ţină focul sub control până la sosirea pompierilor. Datorită lor nimeni nu a fost rănit, iar pagubele au fost reduse.

Sunt momente de tensiune surprinse în plină stradă după ce mai mulţi şoferi au observat că de sub capota unui autoturism care circula pe o şosea din Suceava ies flăcări.

Martorii s-au transformat în salvatori. Au claxonat până când tânărul de 19 ani de la volan şi-a dat seama ce se întâmplă şi a oprit.

Băiatul, care împrumutase autoturismul de la o rudă, nu avea extinctor în dotare. După apelul la 112, ceilalţi participanţi la trafic, printre care şi un şofer de autobuz, au intervenit cu stingătoarele lor. În cele din urmă au ajuns şi pompierii.

Radu Bîrleanu, ISU Suceava: Autoturismul a fost găsit cu incendiu localizat de către oamenii care erau în apropire, pompierii lucrând doar la lichidare. Datorită intervenţiei prompte a celor din trafic, în momentul respectiv, incendiul nu s-a extins

Pompierii au stabilit şi cauza incendiului. Un conductor defect a provocat un scurt circuit la instalaţia electrică. Graţie salvatorilor de ocazie, autoturismul a fost avariat doar în proporţie de 15%.

Sursa: Observator.tv


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*