Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Doi tineri, originari din Suceava, şi-au vândut apartamentul şi au plecat să vadă lumea. „Bali este cel mai frumos loc de pe Pământ“

Originari din Bucovina, doi tineri şi-au vândut apartamentul din Bucureşti şi au plecat în aventura vieţii lor. Andreia şi Ionuţ Chiperi au simţit că joburile pe care le aveau nu le aduceau satisfacţii şi au decis să ia măsuri. Şi-au luat un an sabatic şi au pornit într-o călătorie prin lumea largă. Până acum, cei doi au vizitat Indonezia, Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka, Malaysia şi Filipine, scrie Adevarul.

Andreia şi Ionuţ Chiperi au avut curajul să-şi îndeplinească visul de-a călători prin lume. Andreia are 31 de ani, este absolventă a Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii „Alexandru I. Cuza“ din Iaşi şi mai are un masterat în Psihologie Organizaţională, pe care l-a făcut la Universitatea Bucureşti. Tânăra a lucrat timp de nouă ani într-un departament al unui mare retailer francez. Ionuţ are 33 de ani, este absolvent al Facultăţii de Informatică Economică din cadrul Universităţii Româno-Americane şi, timp de mai bine de zece ani, a lucrat la publicaţii importante de presă din Bucureşti. Andreia şi Ionuţ au ieşit pentru prima dată din ţară în urmă cu şapte ani, într-o vacanţă de o săptămână în Santorini. Cu doi ani înainte de călătorie, văzuseră nişte fotografii la un prieten de pe Facebook şi destinaţia li s-a părut fascinantă.

„Mi-am spus, cu voce tare: acolo vreau să ajung în viaţa asta! Şi printr-o întâmplare fericită am ştiut unde să căutăm (n.r. – biletele de avion şi cazare), fără niciun fel de experienţă de travel, şi am găsit o super ofertă. De-a lungul timpului, căutarea aceasta s-a dovedit a fi biletul nostru către destinaţii de top: spre exemplu, am zburat cu 5 euro/persoană dus-întors, cu un avion Tarom, în Mallorca, în plin sezon, apoi în Bali şi SUA cu sume pe care alţii le-ar fi cheltuit într-o vacanţă de cinci zile la Mamaia. Şi nu exagerez cu nimic. Atunci, în urmă cu şapte ani, ne-am dat seama că visurile chiar devin realitate şi nimic nu este imposibil. Doar mintea noastră ne mai pune bariere, din când în când“, ne-a spus Andreia.

Citeste mai mult: adev.ro/pqznzg


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*