Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

VIDEO O casă a fost cuprinsă de flăcări! Două femei au ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o casă bătrânească din municipiul Vatra Dornei- Argestru.

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, construită din lemn, și exista pericolul de propagare la un atelier de tâmplărie și la o locuință aflate în apropiere.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei (81 ani) și fiicei acesteia (32 ani), care au suferit atacuri de panică și ușoare hipotermii. Femeile au fost stabilizate și, ulterior, transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare.

Casa, cu bunurile aferente, a ars în proporție de 80%.
Flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, cel mai probabil, din cauza unei lămpi cu combustibil lichid, lăsată aprinsă și nesupravegheată.
Incendiul a fost lichidat la ora 4:52, iar pompierii au salvat atelierul de tâmplărie și locuința din apropiere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*