Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Președintele CJ Suceava: În județul Suceava, pensiunile sunt pline, mai sunt 10% procente în Vatra Dornei

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că gradul de ocupare a pensiunilor și hotelurilor din județul Suceava, în perioada Paștelui este de aproape 100%.

Șeful administrației județene susține că nici măcar în municipiul Suceava nu mai sunt locuri de cazare.

În județul Suceava, pensiunile sunt pline, mai sunt 10% procente în Vatra Dornei, în rest, spre marea bucurie și surprindere a noastră, Sucevița, de aproape o lună de zile, este plină 100%, dar și Suceava, în municipiul Suceava, ca niciodată, de vreo două săptămâni nu mai sunt locuri de cazare, ceea ce este un semn foarte bun. Nu mai vorbesc de zona Humorului, zona Câmpulungului, ca noutate, cu pensiunile de la Sadova, Pojorâta, Vama, și Putna”, a declarat Flutur.

Potrivit acestuia, sâmbătă seară va fi adusă Lumina Sfântă de la București cu un avion particular. În prima zi de Paște, va avea loc la ora 12.00 un concert, la Muzeul Satului. Aici va începe un adevărat festival de Paști, cu diverse acțiuni specifice acestora sărbători. Nu vor lipsi cântecele religioase, concurs de ciocnit ouă, iar Ovidiu Lipan Țăndărică va susține un concert care va fi transmis pe postul național Favorit.

Flutur a menționat că a cerut fluidizarea traficului în această perioadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*