Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Percheziții la Rădăuți! Doi tineri reținuți pentru furt

Doi tineri au fost reținuți de polițiști în urma unor percheziții efectuate în municipiul Rădăuți. Luni, polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuți, cu sprijin din partea polițiștilor Biroului Ordine Publică – Compartimentul Proximitate și Compartimentului Criminalistic, însoțiți de o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale – IPJ Suceava, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Rădăuți la persoane suspectate de comiterea de infracțiuni de furt calificat.

Cu această ocazie, au fost identificate mai multe bunuri care interesează cauza privind un furt din data de 11.04.2019 în dauna unui bărbat din mun. Rădăuți, acestea fiind ridicate în vederea cercetărilor.
În cadrul activităților informativ-operative desfășurate, au fost identificați doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, din municipiul Rădăuți, față de care au fost emise mandate de aducere și care au fost puși sub învinuire pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Față de cei doi suspecți, polițiștii Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați parchetului local cu propunerea de a dispune măsuri preventive.

Este de menționat faptul că unul dintre suspecți se afla sub măsura controlului judiciar într-o altă cauză penală.

Cei doi tineri, Beghean Beniamin Valentin și Harand Robert, au fost reținuți și încarcerați în Centrul de reținere și arestare preventivă al I.P.J. Suceava.
Activitățile de cercetare penală sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, tinerii fiind suspectați și în alte cauze de furt.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*