Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Primarul din Poiana Stampei susține că programele de dezvoltare rurală au scos România din noroaie. „Numai cine nu vrea să vadă, nu vede”

Primarul comunei Poiana Stampei, social democratul Viluț Mezdrea, prezent, joi, la Conferința de Alegeri a organizației județene a PSD Suceava, și-a arătat susținerea totală față de președintele interimar al PSD, Ioan Stan, dar și față liderul central al partidului, Liviu Dragnea.

El a mulțumit lui Liviu Dragnea pentru că a fost promotorul Programului Național de Dezvoltare Locală, pe vremea cât era ministru.

S-a dovedit a fi foarte bine gândit și a intervenit prompt pentru proiectele unor primarii, pentru proiecte care nu își găseau rezolvare, proiecte pentru care s-a găsit rezolvare prin fonduri europene”, a precizat Viluț Mezdrea.

El a precizat că într-adevăr, așa cum a precizat premierul Viorica Dăncilă, aceste programe au scos România din noroi.

Și așa este. Numai cine nu vrea să vadă și nu trece pe drumurile naționale și județene, nu vede acele afișe pe care scrie Program Național de Dezvoltare Locală, proiect, valoare proiect, doar cine nu vrea pentru că sunt pe toate drumurile și fiecare localitate a reușit să implementeze cu succes aceste proiecte”, a mai adăugat Mezdrea.

El i-a mulțumit, de asemenea, ministrului Răzvan Cuc pentru proiectele pe care le dezvoltă în județul Suceava.

Știu că aveți în grafic și acea autostradă mult dorită pentru Moldova și cu siguranță veți reuși să faceți pași importanți pentru ca aceste proiecte să capete viață cât mai repede”, a spus Mezdrea.

FOTO Liviu Dragnea a ajuns la Dumbrăveni

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*