Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Tânăr din Bangladesh prins la Paltin, după ce a intrat ilegal în România

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat un cetăţean din Bangladesh, în timp ce încerca să intre ilegal în România din Ucraina.

În data de 15 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră au depistat un bărbat care se deplasa pe jos, dinspre frontiera de stat către localitatea Paltin, jud. Suceava.

Persoana în cauză nu vorbea limba română și nu își justifica prezența în zona de frontieră, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetăţean din Bangladesh, în vârstă 26 de ani şi a încercat să treacă ilegal frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*