Marti 29 Noiembrie 2022, Actualizat acum 332 zile 12:00 am

Un tânăr beat a intrat în casa unei bătrâne şi a violat-o timp de mai multe ore. Cum au reuşit poliţiştii să îl găsească pe agresor

Ionel Dorel Aga, în vârstă de 33 de ani, este acuzat că a violat o bătrână în vârstă de 72 de ani. Femeia susţine că tânărul care s-a furişat în casa ei a chinuit-o mai bine de trei ore. Bătrâna a reuşit să scape şi să ceară ajutorul vecinilor, scrie Adevarul.

Incidentul s-a petrecut vineri, 12 aprilie, în comuna Vicovu de Jos, judeţul Suceava. Ionel Dorel Aga, în vârstă de 33 de ani, a intrat în casa bătrânei şi a deşurubat becul din încăperea în care s-a ascuns. A atacat-o pe septuagenara care locuia singură şi a chinuit-o timp de trei ore şi jumătate. Femeia a reuşit să iasă din casă într-un moment de neatenţie al agresorului şi a cerut ajutorul vecinilor. Oamenii şi-au dat seama de gravitatea faptei şi au sunat la 112. Când s-a trezit singur în casă, Ionel Dorel Aga şi-a dat seama că ar putea fi linşat de vecinii bătrânei, motiv pentru care a fugit complet dezbrăcat. El şi-a lăsat în casa victimei  hainele şi telefonul mobil, aşa că poliţiştii au reuşit să îl identifice foarte uşor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care, sâmbătă, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii Judecătoriei Suceava au decis că Ionel Dorel Aga prezintă pericol public, motiv pentru care au aprobat solicitarea procurorilor care se ocupă de acest caz. Ionel Dorel Aga se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/ppzx3a


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*