Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

A cultivat cannabis în grădină și trimitea drogurile prin curierat, în butoaie cu murături și brânză. Cum a fost pedepsit

Foto: Facebook

Un individ din Dumbrăveni, care a  cultivat cannabis în grădină, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava la trei ani și șase luni de închisoare. Decizia nu este însă definitivă.

Poliţiştii Antidrog au descins, în luna decembrie a anului trecut, la locuința lui Ioan Cristian Ilinca, după ce procurorii DIICOT au descoperit că au fost trimise în Irlanda, printr-o firmă de curierat, droguri ascunse în butoaie cu murături și brânză.

like facebook, suceava, news, stiriAnchetatorii au arătat că din primăvara anului 2018 şi până în octombrie 2018, Ioan Cristian Ilinca, din Dumbrăveni a cultivat peste șapte kilograme de canabis în grădina din spatele casei sale. Apoi, acesta a pregătit două butoaie din plastic în care a ascuns în pungi canabis printre murături și brânză și a încercat să le trimită în Irlanda. Transportul a fost interceptat de anchetatori, iar cele șapte kilograme de cannabis au fost ridicate.

 La percheziții, anchetatorii au mai ridicat aproape un kilogram de droguri ascunse într-un dulap din bucătărie.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*