Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Criminalul sucevean Florin Buliga, declaraţii aiuritoare în instanţă. A explicat de ce şi-a ucis soţia şi cei doi copii 

Astăzi, la Curtea de Apel Braşov a avut loc primul termen în apelul formulat de suceveanul Florin Buliga după ce a atacat sentinţa de închisoare pe viaţă dată de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Criminalul care şi-a ucis  la Brașov, anul trecut, soţia şi cei doi copii a fost condamnat la închisoare pe viață în data de 14 februarie, scrie Observator.tv.

Bărbatul a atacat sentinţa, iar astăzi a avut primul termen în proces.

În sala de judecată au fost prezenţi şi socrii criminalului.

Florin Buliga: “Am fost condus de un raţionament mai puţin lumesc!”
În faţa instanţei, Florin Buliga a declarat că nu a făcut apel pentru a i se reduce pedepsa şi că îşi cere scuze celor din jur pentru suferinţa creată.

“Aşa cum am zis şi la fond, simt același lucru și acum. Nu am făcut aceste recurs pentru a reduce pedeapasa, domnul avocat a dorit să facă. Eu am declarat de la bun început că nu voi face recurs în situația mea.

As vrea sa spun că m-am gândit mult dacă să vorbeasc sau nu, dar e foarte greu. E ca si cum ai încerca să îi arăţi unui orb culoarea unei lămâi.

Evident că faptele necesită şi o pedeapsă, ce e cel mai important este ceea ce cred, că îmi cer iertare celor din jurul meu și mă doare că s-a creat această suferinţă între noi.

Ce se întâmplă în țară are legătură cumva. Când zic iertare, mă gândesc la a o găsi în inima noastră, cu gândul la părinți. Am fost condus de un raționament mai puțin lumesc”, a spus Buliga în faţa instanţei.

Avocatul acuzării a susţinut în faţa judecătorilor că inculpatul nu este mulțumit pentru detenția pe viață, însă in raportul de expertiză se stipulează clar că avea discernământ.

“Este adevărat ca avea acel discernământ scăzut, el săvîrșește trei crime. Pentru inceput își ucide soția, ii pune o floare pe piept, își cheamă fiica din oraș și o ucide si pe ea. Pana își ucide si băiatul trece o altă perioada de timp. Inculpatul nu a avut timp să discearnă sa isi dea seama ca a gresit pana sa isi ucidă si copiii?”, a declarat avocatul părții vătămate, care susţine că decizia tribunalului este întemeiată: condamnare pe viață.

Instanța se va pronunţa mâine asupra apelului făcut de Florin Buliga.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*