Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Vezi cine sunt elevii suceveni calificați la Olimpiada Națională de limbi romanice- limba franceză!

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză a avut loc în datele de 16 martie și 23 martie 2019, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele IX-X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală), s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză, care va avea loc, în perioada 18-23 aprilie 2019, la Bistrița, județul Bistrița-Năsăud. Lotul este format din 13 elevi.

La categoria regim normal de predare: Avdei Iuliana, clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului (îndrumător, prof. Brădăţan Mariana); Purice Denis Matei, de la Școala Gimnazială Verești (îndrumător, prof. Purice Maria Tatiana); Dan Diana Maria, clasa a IX-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (îndrumător, prof. dr. Tiron Constantin); Ilaș Armand-Viorel, clasa a X-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (îndrumător, prof. dr. Tiron Constantin); Strugaru Cosmina Mihaela, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (îndrumător, prof. Rotărița Adina Alina); Doboș Alina Ștefania, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (îndrumător, prof. Munteanu Maria Petronela); Lungu Darius, clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic Rădăuți (îndrumător, prof. Chelba Loredana).

La categoria regim intensiv și bilingv de predare: Chicoș Ilinca-Teodora, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (îndrumători, prof. Ciurari Laurica și prof. dr. Lucaci Cristina Maria); Bejan Leonard Ioan, clasa a X-a, de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava (îndrumător, prof. Maxim Irina); Gînga Andreea, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (îndrumători, prof. Ciurari Laurica și prof. Mocanu Luminița); Țibu Cristina-Elisabeta, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (îndrumători, prof. Ciurari Laurica și prof. Mocanu Luminița); Jolobai Clara-Alexandra, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (îndrumător, prof. dr. Ungurean Liviu Marcel); Pohoață Miruna Maria, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (îndrumători, prof. Ciurari Laurica și prof. Mocanu Luminița).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*