Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Percheziții la Suceava, într-un dosar în care sunt vizate 91 de persoane

Polițiștii specializați în investigarea criminalităţii economice din Dâmbovița, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Române și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești au efectuat, joi dimineață,  25 de percheziții domiciliare, în 17 județe (Dâmbovița, Arad, Bacău, Dolj, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea) și în București, la persoane bănuite de comercializare ilegală de tutun.

În urma descinderilor, de la domiciliile acestora, au fost indisponibilizate 1.500 de țigări confecționate artizanal, 5 instalații destinate prelucrării tutunului, 23 de instalații pentru introducerea tutunului, aproape 29.000 de tuburi de țigarete, peste 24 de kilograme de tutun mărunțit și peste 21 de kilograme de tutun foi.

Totodată, au fost audiate 91 de persoane bănuite a fi implicate în activitatea infracțională.

Activitățile au beneficiat sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al serviciilor de investigare a criminalității economice din Arad, Bacău, Dolj, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea și Sectorul nr. 1 București.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere, producere și comercializare de produse accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*