Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

O familie cu trei copii a rămas pe drumuri. Casa le-a fost distrusă de un incendiu și au nevoie de ajutor

O familie din localitatea Iaslovăț a rămas cu trei copii pe drumuri după ce casa în care locuiau cu toții le-a fost mistuită de flăcări, pe 2 aprilie.

Daniel și Ionela au trei copii împreună, de 7, 8 și 9 ani.  Daniel este un tânăr care trudește din greu pentru a face față nevoilor și dificultăților de zi cu zi tratament al soției bolnave și cei trei copii ai lor. Muncește pe unde apucă în sat și pe timpul verii în fiecare an pleacă în Germania la muncă în agricultură. Cu banii astfel câștigați reușise să își țină după puterile lui gospodăria cu câteva animale pe care le avea.

Ziua de 2 aprilie i-a adus lui Daniel o povară grea pe care nu o mai poate duce singur. Incendiul declanșat de la un cablu electric a ars în totalitate anexele cu animale cu tot, proviziile de lemn de foc, electrocasnicile din locuință (frigider, mașină de spălat, aragaz), a putut salva doar haine și parțial casa, dar nu se mai poate locui în ea.

Ajutorul nostru al tuturor oamenilor de bine va ușura povara lui Daniel și îl va ajuta să poată să își reia viața în normalitatea vredniciei lui de om simplu care nu se dă în lături de la orice loc de muncă îi este oferit. După ce casa i-a ars, Daniel a refăcut provizoriu acoperișul pentru ce a mai rămas și energia electrică pentru ca copiii să își poată face lecțiile.

Câțiva cunoscuți ai familiei au decis să îl ajute și au deschis un cont pe numele familiei în speranța că oamenii cu suflet mare vor dona din puținul lor pentru a-i ajuta pe cei cinci membri.

CONTURI BANCA TRANSILVANIA:
Beneficiar: MAZAREANU GABRIELA – IONELA
RO37 BTRL RONC RT04 9584 6501 – RON – Lei
RO42 BTRL EURC RT04 9584 6501 – EURO – €
RO84 BTRL GBPC RT04 9584 6501 – GBP – £

FOTO Gospodărie distrusă de un incendiu! Pompierii au intervenit cu șase autospeciale


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*