Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șofer chefliu reținut de polițiști. Avea o alcoolemie de 2,05 g/l alcool pur în sânge

Un șofer chefliu a fost reținut de polițițti după ce a condus beat și a produs aun accident rutier pe raza comunei Bogdănești.

Accidentul a avut loc pe 8 februarie, când o femeie a sunat la 112 și a anunțat că a fost implicată într-un accident rutier, pe raza comunei Bogdăneşti. S-a stabilit că în incidentul rutier produs pe DJ 155 A Bogdăneşti s-au înregistrat doar pagube materiale, dar celălalt șofer, un bărbat de 58 de ani, Alexandru Chirilă, din Râșca se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o îmbibaţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 martie2019, în urma continuării cercetărilor privind accidentul rutier soldat cu pagube materiale produs pe raza comunei Bogdănești și în care, conducătorul auto, un bărbat de 58 de ani din comuna Râșca se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatele probelor biologice au relevat o alcoolemie de 2,05 respectiv 1,95 g/l alcool pur în sânge, motiv pentru care, agenții Postului de poliție Bogdănești au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Bărbatul de 58 de ani a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pentru stabilirea unor măsuri preventive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*