Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Alertă alimentară. Motivul pentru care un cunoscut supermarket retrage de pe piață două produse

Lidl a anunţat că retrage de pe piaţă două sortimente de sandwich-uri, care conţin făină de soia, nedeclarată pe etichet:  „Chef Select, sandwich”, sortimentele ”Pui şi bacon prăjit” şi ”Salam de Sibiu şi cascaval, 200g“.

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe eticheta. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*