Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Casa și anexele dintr-o gospodărie cuprinse de flăcări (Update)

Un puternic incendiu a cuprins, luni, o gospodărie din  comuna Râșca. Focul a cuprins casa de locuit, bucătăria de vară, dar și alte anexe.

Totodată, incendiul a distrus un depozit de furaje și un adăpost de animale.
„Intervin Detașamentul de Pompieri cu 2 autospeciale de intervenție, Detașamentul de Pompieri Suceava cu 1 autospeciala de intervenție și 3 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgenta cu 3 autospeciale”, potrivit ISU Suceava.
Au ars: casa de locuit (bătrânească) pe aproximativ 60 mp, bucătăria de vară, corp comun cu o anexă, pe 40 mp, adăpostul de animale, corp comun cu depozitul de furaje, pe 40mp, două stoguri de fân și alte bunuri. În incendiu a pierit un porc.
 Flăcările s-au propagat la gospodărie de la un foc deschis în spații deschise, făcut pentru arderea vegetației uscate, pe un teren învecinat. Vântul puternic a favorizat propagarea cu rapiditate și dezvoltarea incendiului.
Pompierii și voluntarii au localizat flăcările, înainte ca acestea să se propage la o altă casă de locuit din aceeași gospodărie, care a fost salvată, cu tot cu bunurile aferente.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*