Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Ritualuri satanice şi lumânări în locul în care a fost ucisă Nicoletta, suceveanca din Italia

Nicoletta Indelicato, o tânără din Suceava, în vârstă de 24 de ani, adoptată de un cuplu de italieni, a fost găsită fără viaţă la Marsala.

Margareta Buffa, româncă şi ea, adoptată la fel ca Nicoletta, și iubitul Margaretei, Carmelo Bonetta, un italian, au fost acuzaţi că au omorât-o pe Nicoletta şi apoi i-au dat foc, scrie Observator.tv.

Cadavrul Nicolettei a fost găsit într-o podgorie din cartierul Sant’Onofrio, la aproximativ șapte kilometri de centrul Marsalei.

În timp ce anchetatorii continuă să investigheze pentru a înțelege care este motivul real al crimei, tg24.sky.it precizează că în apropierea locului unde a fost ucisă românca există un loc de închinare, o capelă veche din timpul perioadei timpurii creștine sau medievale.

Sky.it precizează că locul respectiv este cel puţin dubios şi ar fi fost utilizat pentru ritualuri satanice, iar fotografiile făcute acolo arată prezenţa unei mese cu lumânări aşezate într-o anumită ordine.

Siteul livesicilia.it precizează acelaşi amănunt sinistru şi menţionează existenţa capelei antice, sculptată în stâncă, unde se știa că sunt îndeplinite ritualuri satanice.

Declaraţii similare, dar cu diferenţe majore

Margareta Buffa, folosindu-se iniţial de dreptul de a nu răspunde în primul interogatoriu, în fața procurorilor și a carabinierilor, în fața magistratului, românca adoptată a vorbit timp de peste două ore, reconstruind evenimentele petrecute în noaptea când Nicoletta a fost ucisă.

 Se pare că reconstrucția mișcărilor celor doi asasini, întâi într-un bar în centrul Marsalei și apoi cu mașina spre Contrada Sant’Onofrio, coincid cu declaraţiile celor doi, dar sunt diferenţiate de detalii fundamentale.

Astfel, Bonetta a spus că mașina condusă de Buffa s-a oprit chiar în locul în care a comis apoi crima, deoarece în acel loc există o capelă veche abandonată excavată în piatra, unde știa că sunt îndeplinite ritualuri satanice, scrie tg24.sky.it. Bonetta ar fi făcut această declaraţie în timpul interogării în fața magistratului Riccardo Alcamo.

În fața aceluiași magistrat, însă, Margareta Buffa a susținut că s-au oprit în acel loc deoarece mașina a avut o “defecţiune”.

Cei doi au declarat iniţial că doreau să facă o glumă, să o sperie pe Nicoletta, însă au ajuns să o înjunghie şi apoi să-i dea foc.

Întrebări fără răspuns după moartea Nicolettei

Presa italiană se întreabă care ar putea fi legătura dintre detaliile locului crimei şi declaraţiile celor doi asasini. Alegerea locului crimei are legătură cu asasinarea lui Nicoletta? Există o legătură între locul unde a fost comis crima și motivul care a condus la uciderea fetei, sau este doar o coincidență că totul sa întâmplat în acel loc?

sky.it precizează că, în orice caz, umbra ritualurilor satanice din zona unde a fost săvârșită infracțiunea complică si mai mult un caz deja îngrozitor.

Tragedie! Tânără din Suceava ucisă cu sânge rece în Italia. Motivul pentru care a fost torturată, apoi arsă de vie

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*