Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Flutur: A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Hârtop-Vulturești, Boroaia-Giulești și Panaci-Glodu

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul Mălini-Slatina-Găinești unde în paralel se realizează și lucrări de canalizare cu subtraversări pe sub drumul județean care se fac concomitent.

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Hârtop-Vulturești, Boroaia-Giulești și Panaci-Glodu. Se va relua licitația la drumul Rădăuți-Bilca pentru că nu a venit niciun ofertant. S-a finalizat proiectul tehnic, drept care se scoate la licitație drumul Frasin-Stuplicani-Holda”, a precizat Flutur.

Șeful administrației județene a menționat cu privire la modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb că a fost primit avizul referitor la ariile protejate Natura 2000 și se mai așteaptă avizul de mediu urmând să fie lansată licitația pentru execuție.

„Firmele de construcții au început reparațiile. Suntem în căutarea de soluții pentru a asigura finanțarea după efectele creșterilor costurilor ca urmare creșterii prețurilor materialelor și majorării salariilor în sectorul construcțiilor”, spune Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*