Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

El este suceveanul care a murit în accidentul de pe DN 28. Doi copilași au rămas orfani de tată

Șoferul care a murit, marți, într-un cumplit accident care a avut loc pe DN28, la Răducăneni, în județul Iași, se numește Daniel Ciprian Matirjac și avea 35 de ani. Acesta era din comuna Zvoriștea, era căsătorit, iar după moartea sa, doi copilași au rămas orfani de tată.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit bzi.ro, soferul vinovat de producerea accidentul este chiar cel care si-a pierdut viata. Totodata, soferii celor doua TIR-uri erau din judetul Tulcea. Unul dintre ei se numeste George Danut Ivan (soferul care a intrat in poarta unui localnic inecercand sa evite impactul), iar cel de-al doilea sofer se numeste George Pereanu. Ivan are 42 de ani, iar Pereanu 31 de ani.

Ambii au ajuns la Iasi, la spital, iar medicii spun ca sunt in afara oricarui pericol. Cu toate acestea, au suferit mai multe leziuni si vor avea nevoie de o lunga perioada pentru recuperare.

„Din primele cercetari efectuate s-a stabilit faptul ca soferul unui camion nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat in coliziune cu doua autotrenuri. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

FOTO Camion din Suceava implicat într-un accident mortal. Două tiruri și un camion s-au răsturnat


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*