Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Lider de sindicat, atac virulent la adresa șefului Poliției Suceava. „De ce îl mențineți ascuns la un post de poliție din fundul pădurii? Pentru că nu a cărat sacoșe?”

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, polițistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, a lansat pe pagina sa de socializare un atac virulent la adresa șefului Poliției Suceava.

Bănică îi cere socoteală lui Adrian Buga pentru faptul că a refuzat transferul unor polițiști.

„Cu Alexandru ce probleme aveți, domnule inspector-șef Buga Adrian? Are băiatul n-șpe rapoarte de mutare, se bat șefii pentru el să-l aibă, de ce îl mențineți ascuns la un post de poliție din fundul pădurii? Pentru că nu a cărat sacoșe? Alex, vin să te ajut să descarci din portbagaj, dacă asta se vrea. Doar că o să fiu și live pe febeu! De Andreea de ce vă bateți joc, domnule inspector-șef Buga Adrian? O păcăliți de luni de zile că îi veți da aviz favorabil să se mute la IPJ Bistrița. Urmează să se mărite fata, greșeala ei a fost că viitorul soț e din Bistrița. Păi ce, nu putea să-și găsească unul din Suceava? Referitor la Andrei, pe lângă o incompatibilitate pe care v-am sesizat-o, fiind vicepreședinte al SNPR Decus Suceava, în subordinea șefului unui pseudosindicat în derivă, se pare că aici e mult mai grav. Sigur, nici el nu a obținut “avizul favorabil”. Poate pentru că mama agentului, contabilă de meserie, nu a vrut să fie complice la măgăriile fiscale ale firmelor unui șef abonat la salariile de excelență? Știm amândoi despre ce și despre cine este vorba, domnule Buga…Nu vreau să cred că, odată înscăunat/înfotoliat cu acte în regulă, v-ați schimbat mentalitatea de a ajuta subalternii, domnule comisar șef Adi Buga. Și nu doar pe cei cu…*oaie. Doamne-ajută. P.S. M-am întâlnit astăzi cu agentul mutat recent la birou, la loc călduț, nepotul Fordului albastru cu legitimație în parbriz “Senatul României”. Vă transmite salutări cordiale. Sunt convins că e doar o coincidență, domnule inspector șef al IPJ Suceava Buga Adrian… De ce vă băgați în troaca roșie, domnule Buga? O să vă mănânce porcii…”, este mesajul transmis de Bogdan Bănică.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*