Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi indivizi reținuți după un scandal în locuința unui cuplu din Gura Humorului. Le-au distrus locuința și i-au amenințat

Doi indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi au fost puși sub control judiciar după ce au provocat un scandal în locuința unui cuplu din Gura Humorului. Cei doi sunt cercetați pentru violare de domiciliu, distrugere, şi două infracţiuni de amenințare.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 10 martie 2019 în jurul orelor 21:50, au intrat fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate și au distrus cu corpuri contondente becul din exteriorul locuinței, patru ochiuri de sticlă de la geamurile locuinței și două ochiuri de sticlă ale ușii de la intrarea în locuință, iar ulterior, în jurul orelor 23:30, au adresat amenințări cu acte de violenţă persoanei vătămate şi concubinului acesteia, respectiv că le vor rupe picioarele, creându-le o stare de temere.

Faţă de cei doi inculpati a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 13.03.2019, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de ambii inculpati, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de persoanele vătămate”, spun procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*