Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Mii de oameni au participat la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova

Mii de oameni au participat, vineri, la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, la Cumpărătura- Suceava.

Vă mulțumesc din inima mea tuturor celor prezenți”, a spus omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a demarat campania #Șieu, România vrea autostradă.

El a fost impresionat de solidaritatea de care au dat dovadă românii de peste tot, indiferent de poziția lor socială.

Românii sunt, pentru prima dată după 30 de ani, uniți”, a mai spus Mandachi, care a spus că nu se va liniști până când va fi construită o autostradă în Suceava.

Coincidență sau nu, ministrul Transporturilor a anunţat în această dimineaţă că, în timpul protestului românilor pentru realizarea autostrăzilor vor începe lucrările la „autostrada Moldovei“, ministrul Transporturilor afirmând că s-ar pierde bani dacă lucrările ar stagna pentru cele 15 minute. În realitate e vorba de varianta ocolitoare a Bacăului.

Autostrada Moldovei începe azi!   Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanţare asigurată.   Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe şantier”, a scris PSD pe pagijna sa de Facebok.   De altfel, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a sugerat că întreruperea lucrărilor, fie şi pentru 15 minute, ar aduce pierderi la buget

Romania vrea autostrazi!

Inaugurarea primului si singurului metru de autostrada din Moldova.#Romaniavreaautostrazi #şîeu

Publiée par România vrea autostrăzi sur Vendredi 15 mars 2019


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ce se va întâmpla cu metrul de autostradă construit la Cumpărătura. Mandachi: Atâta m-a dus capul, atâta am făcut | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*