Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Mesajul transmis de ministrul Transporturilor celor care participă la protestul pentru autostradă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a transmis un mesaj celor care protestează, vineri, de la ora 15.00, pentru autostradă, în cadrul campaniei România vrea autostradă.

Zeci de mii de oameni sunt așteptați, vineri, 15 martie, la Suceava, la protestul pentru autostradă #șîeu. Societăți, organizații, simpli cetățeni din întreaga țară, dar și din străinătate și-au anunțat sprijinul față de inițiativa omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

Vezi în VIDEO ce mesaj a transmis ministrul:

Declarații ale ministrului la începutul vizitei pe șantierul VO Bacău. Un sector al VO Bacău va avea o lungime de 16 km la profil de autostradă care reprezintă practic începutul constructiei primei autostrăzi în Moldova.

Publiée par Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere sur Vendredi 15 mars 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*