Luni 25 Mai 2020, Actualizat acum 145 zile 12:00 am

 

Motivul absurd pentru care Florin a fost ucis în bătaie de doi tineri la Londra

Motivul pentru care Florin a fost ucis în bătaie de doi tineri români, la Londra, e unul absurd. Criminalii nici măcar nu îl cunoşteau pe tânărul din Vicovu de Sus, dar l-au lovit până l-au lăsat fără suflare. Florin, care avea doar 20 de ani, n-a mai putut fi salvat de medici.

Florin Pitic a fost ucis sâmbătă la Londra, într-o staţie de metrou, de doi tineri români din Zorleni, Vaslui, care l-au bătut până l-au lăsat fără suflare. Florin avea 20 de ani şi împreună cu un prieten se întorcea de la un club românesc unde fusese la o petrecere. Muncea în capitala Marii Britanii de câteva luni.

În staţia de metrou Queensbury, Ciprian Victor Mandachi si Alin Ramon Mihai, amândoi având 23 de ani, i-au auzit pe Florin şi prietenul lui vorbind româneşte şi i-au abordat. La un moment dat, scrie Vremea Nouă, criminalii i-au întrebat pe cei doi de unde sunt. Când au auzit că din Vicovu de Sus s-au năpustit asupra lor.

Prietenul lui Florin a reuşit să fugă şi le-a povestit poliţiştilor englezi că ucigaşii i-au luat la bătaie pentru că aveau un conflict cu un alt băiat din Vicovu. Nu-l mai văzuseră niciodată pe Florin, dar pur şi simplu faptul că era din acelaşi sat cu omul căruia îi purtau pică i-a făcut să îl ia la bătaie.

L-au lovit până l-au omorât şi s-au predat Poliţiei luni de dimineaţă.

Tânărul ucis de cei doi vasluieni provine dintr-o familie cu 13 copii, iar doi dintre fraţii săi au murit anul trecut, în Germania, în urmã unor incidente: unul s-a înecat, iar celălalt a fost victima unui accident rutier.

Sursa: Observator.tv


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*