Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Cum a rămas fără permis suceveanul care a făcut primul metru de autostradă din Moldova

Suceveanul Ștefan Mandachi, afaceristul care a mobilizat întreaga țară în campania sa #șîeu pentru autostradă, a declarat, în cadrul unui interviu pentru Protv, că a avut permisul de conducere suspendat după ce a conduc cu 100 km/h într-o zonă cu limita de 50 km/h.

Am avut permisul de conducere suspendat pentru viteză, spre Suceava. M-a prins cu 100 km/h într-o zonă cu limita 50km/h. Cum să nu mă grăbesc vă dați seama că am făcut un milion de km la volan. Câteodată apare câte o situație sau te simți rău. Nu te grăbești că vrei să te grăbești. Ți se face rău, ți-e foarte cald, te sună cineva că s-a întâmplat ceva acasă. Diverse lucruri care îți schimbă starea de spirit. Și tu mergi, un tir în față, o căruță în spate, din partea opusă vin la 3 metri 5000 de mașini. Dacă mergi Suceava-București și te întorci prin Brăila și ajungi la Suceava treci la 2 metri cu mii de mașini. Probabilitatea este enormă să faci accident”, a spus Mandachi.

Suceveanul susține că și-a asumat acest lucru și a precizat că nimeni din România nu merge respectând întotdeauna limita legală.

„Vă dați seama că mi-am asumat. Acum când am mers de la Suceava la Iași, când a murit mama, cu o zi înainte, am mers mult peste limita legală. Nu aveam cum. Eram disperat. Și atunci s-a acumulat o furie enormă. Trebuia să ajung la spital, avem oameni care mor în spitale, că noi vrem să facem spitale, dar cum ajungem la spitalele alea”, a povestit Mandachi.

A fost picătura care a umplut paharul.

Nu puteam ajunge la mama. Era la terapie intensivă, ora de vizită era de la 1.30 la 3.00. Atunci eram atât de disperat încât și reglam viteza. Că mă gândeam că dacă mă oprește poliția trebuie să mai stau 20 de minute să semnez procesul verbal. Și mai pierd din ora de vizită. Și mi-am sunat atunci avocații. Am spus că nu se mai poate. Imi asum orice consecințe. Poate să se întâmple orice cu firma mea, cu cele ale familiei. Nu mai contează”, a spus Mandachi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*