Luni 25 Mai 2020, Actualizat acum 145 zile 12:00 am

 

#șîeu! Zeci de mii de oameni așteptați, astăzi, la protestul pentru autostradă de la Suceava

Zeci de mii de oameni sunt așteptați, vineri, 15 martie, la Suceava, la protestul pentru autostradă #șîeu. Societăți, organizații, simpli cetățeni din întreaga țară, dar și din străinătate și-au anunțat sprijinul față de inițiativa omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

like facebook, suceava, news, stiriDemersul survine după ce antreprenorul susține că a fost de mai multe ori pe punctul de a muri în trafic și că a pierdut ani din viață, inutil, la volan.  În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul sau către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA.

Inclusiv controlorii de la ROMATSA, un salon de masaj erotic din Capitală şi o companie internaţională de retail, mobilă şi decoraţiuni se alătura iniţiativei. La fel şi instituţii publice, printre care primării şi consilii judeţene.

„Pe 15 martie, sper să vină câteva zeci de mii de oameni la Suceava, din întreaga lume. Au anunțat că vin și din diaspora, și din toată România. Vor veni să vedem la fața locului primul metru de autostradă. Pentru că până acum nu a fost văzut de nimeni. Vom tăia simbolic și o panglică. Dezvelim acest simbol. Luați-o cum vreți!”, a precizat Ștefan Mandachi.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Coincidență sau nu? Lucrările la Autostrada Moldovei încep astăzi, chiar în ziua protestului inițiat de Ștefan Mandachi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*