Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

Gheorghe Flutur, la Graz: ”Vrem să deschidem la Suceava un spital pentru copii”

Reprezentanții Consiliului Județean Suceava se află în aceste zile într-o vizită oficială în Austria, landul Stiria. Pe parcursul acesteia se vor discuta parteneriate între reprezentanții celor două orașe pe mai multe domenii: economic, silvicultură, sănătate, economie și turism, scrie ziarulromanesc.at.

”Am venit cu un gând foarte pragmatic de a face ceva real, un parteneriat real cu omologi de cel mai înalt nivel al landului Steiermark”, a declarat președintele CJ Suceava,  Gheorghe Flutur pentru Mircea Popi, corespondent la Radio Helsinki.

Gheorghe Flutur a anunțat la Graz faptul că dorește să deschidă la Suceava un Spital pentru Copii cu maternitatea integrată, și să reabilitieze la Solca o secție pentru un spital pentru boli de plămâni, acest fapt în urma discuțiilor avute împreună cu reprezentanții celei mai mari clinici din Graz, doctorii austrieci fiind foarte avansați în recuperare în domenii precum chirurgie, cardiologie și neurochirurgie.

Inspirat de frumusețiile Bucovinei, Gheorghe Flutur împreună cu primarii stațiunii ”Bucovina, Perla Nordului”, doresc să realizeze înfrățirea orașelor lor cu cele austriece în vederea îmbunătățirii calității serviciilor turistice oferite, dar și pentru realizarea unui amplu schimb de experiență atăt pentru întreținerea și gestionarea parcurilor naționale și a pârtiilor de schi, dar și pentru promovarea turismului montan și religios.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*