Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tragedie! Un sucevean a fost ucis în bătaie în Anglia

Un tânăr de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a murit ucis în bătaie, în Anglia. Agresiunea a avut loc sâmbătă noapte, la Londra. Florin Pitic se întorcea de la petrecerea de ziua unui prieten, iar în stația de metrou Queensbury a fost luat la bătaie.

Florin Pitic mai are două surori și un frate în Italia și un alt frate în Noua Zeelandă.

like facebook, suceava, news, stiri„E greu să descriu in cuvinte ce s-a intamplat prietenul nostru drag, parcă nu era seara noastră, era ploaie era frig parcă era altă lume, s-a intâmplat sa fim noi cei care sa ne ivim in locul nepotrivit cu oameni nepotriviti si în probleme care nu erau ale noastre, regret cu inima inghețată ce sa intamplat, regret ca am fost impreună si nu ai avut si tu norocul meu si ca nu am putut sa te salvez frate drag, ne vom revedea intr-o zi cu zâmbetul pe buze cu care ne-am despărțit in acea seară rece de martie”, a spus Costică Chifan, un prieten al lui Florin Pitic.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânărul ucis într-o stație de metrou din Londra, plâns de întreaga comunitate din Vicov. „Băiatul care era mereu cu zâmbetul pe buze” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*