Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cu poliția pe urmele sale, un sucevean a gonit până a intrat cu mașina într-un pârâu

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Moldovița, a gonit cu poliția pe urmele sale, iar din cauza vitezei a ajuns într-un pârâu.

Polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, pe DJ 176, pe raza comunei Moldovița, au efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, semnalul regulamentar de oprire pentru autovehiculul Mitsubishi Pajero, cu numărul de înmatriculare Marea Britanie, care se deplasa pe DJ 176, pe direcția de deplasare sat Moldovița – sat Argel.

Conducătorul auto a ignorat semnalele de oprire ale autospecialei MAI, mărind viteza de deplasare, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia.

S-a procedat la urmărirea autovehiculului marca Mitsubishi Pajero, pe DJ 176, pe o distanță de aproximativ 500 de metri, după care conducătorul acestuia a virat în partea dreaptă pe drumul comunal Timotei, rulând aproximativ 300 de metri, spre amonte. La un moment dat din cauza vitezei excesive de deplasare și a carosabilului acoperit cu zăpadă și gheață, într-o curbă la dreapta, autovehiculul a derapat și a părăsit partea carosabilă, căzând în albia pârâului.

La volan se afla Mihai Boiciuc, de 37 ani, din comuna Moldovița. Pe locul din partea stânga față – pasager, a fost identificat un pasager de 35 de ani, din comuna Moldovița.

Șoferul mirosea a alcool. Acesta nu avea permis de conducere. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru „conducere fără permis” și „conducere sub influența alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*