Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Trei tineri care urmau să plece de la Rădăuți spre Londra, dați jos din autocar. Ce aveau în bagaje

Trei tineri, care urmau să plece de la autogara Rădăuți spre Londra, au fost dați jos din autocar, de 8 Martie, după ce în bagajele lor au fost găsit peste 1500 pachete de țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 18.000 lei.

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat în autogara din municipiul Rădăuţi, trei cetăţeni români, de sex masculin, domiciliaţi pe raza judetului Botoşani, care urmau să plece cu autocarul spre Londra şi care aveau în bagajele personale ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma celor constatate, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma controlului amănunţit asupra bagajelor, a rezultat cantitatea de 1.529 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 17.889 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei persoane sunt cercetate de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*