Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

Delegație a CJ Suceava în Austria. „Vom fi la Aeroportul din Graz unde vom discuta despre posibilitatea de a fi introduse curse aeriene Suceava – Graz”

O delegație a județului Suceava condusă de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, va fi prezentă timp de 3 zile, începând de luni, în Austria, Landul Steiermark (Stiria).

Landul Steiermark (Stiria) este unul dintre cele mai mari din Austria – al doilea ca suprafață, fiind o zonă dintre cele mai variate ca relief și deosebit de atrăgătoare pentru turiști.
Programul este organizat de grupul de parlamentari austrieci care au fost prezenți în județul Suceava, în Bucovina, la începutul lunii octombrie anul trecut, când s-au purtat discuții și au fost făcute o serie de propuneri de colaborare.

„Astfel, luni, în prima zi, la Graz vom avea întâlniri cu parlamentari austrieci, precum și primiri, întâlniri la cel mai înalt nivel cu reprezentanții mai multor instituțiunii naționale și regionale. În zilele următoare vor fi întâlniri tematice și vizite în teren. Marți vom fi la Aeroportul din Graz unde vom discuta despre posibilitatea de a fi introduse curse aeriene Suceava – Graz. Tot aici sunt programate mai multe discuții tematice, pe sănătate, turism, silvicultura și mediul de afaceri, învățământ etc. Împreună cu primarii localităților Vatra Dornei , Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului ne vom întâlni și cu primari din mai multe localități din regiune, pentru un schimb de experiență axat în special pe modul în care prin organizarea de tip asociativ putem promova proiecte importante pentru dezvoltarea localităților și a județului. De menționat că în cadrul acestor întâlniri vom discuta despre perfectarea unui parteneriat de colaborare între Județul Suceava și Landul Steiermark (Stiria) și, pornind de la faptul că avem o serie de puncte comune, propunem pentru început o colaborare pe mai multe domenii, pe care le considerăm de interes comun: administrație publică, turism, sănătate, învățământ, cultură, transport aerian și silvicultură”, a precizat șeful administrației județene, Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

1 Comentariu

 1. Andrei-Dimitrie says:

  Băi Președintele LOPATĂ…. Câte zboruri directe ai spre și dinspre capitala Europeana (Bruxelles)????
  Cap de gumă ce ești, urmăriți doar interesele voastre derbedeilor.
  Să zbori din Belgia către Suceava trebuie să faci cel puțin 1 escală ceea ce înseamnă aproximativ 9 ore.
  Sunteți niște derbedei în CJ-ul ăla.
  Sper și mă rog să citești acest mesaj căpcăunule.
  Noi cei din Belgia care așteptăm de ani buni un zbor direct către Suceava și suntem nevoiți să alegem zboruri cât mai aproape de casă însemnând Iași sau Bacău îți transmitem exact ceea ce transmite un popor întreg partidului de guvernare…. MULTĂ SĂNĂTATE

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*