Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Suceveanca Otilia Bilionera are o viaţă de lux, dar şi un mare regret: „Tot timpul stau departe de cei dragi!”

Pe numele său adevărat Otilia Brumă, cântăreața din Suceava care a ajuns celebră în lume datorită piesei „Bilionera’ a început să cânte încă de la 3 ani. Cu peste 500 de milioane de vizualizări, Otilia a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări, însă celebritatea vine cu un preț foarte mare: distanța față de familie și prieteni, scrie Viva.ro.

Otilia spune că piesa „Bilionera’ i-a schimbat viața, i-a oferit succesul pe care și-l dorește orice artist, dar consideră că: „FERMA va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine.’

Cântăreața a spus pentru VIVA! că a fost extrem de fericită să cânte cu Shaggy pentru că este un artist pe care îl apreciază de mică, iar pentru viitor visează la un duet cu Shakira.

Succesul vine, însă, la pachet cu mari sacrificii. „Tot timpul stau departe de cei dragi, părinții mei sunt din Suceava, la fel și vechii prieteni din copilărie. În același timp, sunt plecată din țară mai tot timpul’, ne-a declarat Otilia. Artista este foarte atașată de bunicii ei și atunci când reușește să-i viziteze îi place să-i ajute la treburile din gospodărie.

Cântăreața este unul dintre cei mai puternici concurenți din show-ul FERMA de la Pro TV, însă a reușit să stea departe de scandaluri până acum, deși se descrie ca fiind impulsivă, răsfățată și copilăroasă, fiind nevoită să locuiască în aceeași casă cu 17 străini.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*