Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Ministrul Transporturilor, despre Gheorghe Flutur: Are toate drumurile judeţene la negru, plombate, fără gropi?

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a comentat, vineri, la Suceava, demersurile făcute de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru șoseaua de centură a Sucevei. Ministrul a dat de înțeles că șeful administrației județene ar trebui să se axeze mai mult pe modul în care arată drumurile ce sunt administrate de Consiliul Județean.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, Cuc l-a ironizat pe Flutur pentru modul în care a mers cu lopata „să ajute” la construcția șoselei de centură, spunând că a fost „un exercițiu de imagine”.

Eu am treabă. Nu am timp să stau să-i dau informaţii pe Legea 544 sau pe ce vrea dânsul. Dacă dânsul vrea să mă caute, mă sună şi mă întreabă. Eu stau pe şantiere să văd cum avansează lucrările, nu stau să mă plimb pe şantiere şi să fac un titlu de glorie. Am văzut acum ceva timp un filmuleţ cu dânsul care venea şi punea nisip cu pietriş cu o lopată la o basculantă, la roţile din faţă. Când ea avea tracţiune pe spate…. În primul rând, dacă tot vrei să faci lucruri care dau bine la presă fă-le cum trebuie. În al doilea rând, a terminat toată treaba la Consiliul Judeţean? Are toate drumurile judeţene la negru, plombate, fără gropi? Eu nu ştiu de ce vine să se bage pe obiectivele care sunt asumate de Ministerul Transporturilor în condiţiile în care drumurile judeţene am înţeles şi eu de la colegi că sunt cum sunt. Totodată, dacă vrei să faci fă lucrurile cum trebuie, pune pietrişul unde e tracţiunea pe spate, că acolo trage, nu pe faţă. Dacă spun un lucru, îl fac cum trebuie şi nu vin să mă fac de râs, doar aşa, de dragul imaginii, să chem presa, hai să mă vedeţi şi pe mine că dau cu o lopată”, a declarat ministrul.

Președintele CJ Suceava solicită ministrului Transporturilor începerea lucrărilor la Drumul Expres Siret- Suceava- Pașcani


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*