Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO Ministrul Transporturilor, despre centura Rădăuțiului: Este unul dintre obiectivele pentru care nu vom avea probleme la execuţie

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga se află, vineri, în judeţul Suceava.

Vizita permite evaluarea la faţa locului a stadiului de realizare a variantei de ocolire a municipiului Rădăuţi. Din discuţiile cu constructorul, acesta a precizat că termenul asumat pentru finalizare este 2021.

„Eu nu pot decât să vă felicit. Este unul dintre obiectivele pentru care nu vom avea probleme la execuţie. Nu vom avea probleme cu întârzieri. Vom avea o surpriză plăcută. Constructorul ne-a demonstrat că în toate lucrările pe care le-a executat atât pe infrastructura mare şi pe drumurile naţionale, se mobilizează. Evident că o să monitorizez şi acest şantier dar sunt convins că sunt alţi constructori care merită să fie mai atent monitorizaţi. Aici sunt convins că lucrurile vor decurge repede şi mă hazardez să spun că acest proiect va fi terminat înainte de termen, fără alte costuri suplimentare şi probleme aşa cum avem pe alte loturi de autostradă. Bani sunt, capacitate de mobilizare ştiu că aveţi”, a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*