Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Scandal la o primărie din Suceava! Un bărbat a fost imobilizat de polițiști

Un scandal a avut loc, miercuri, în sediul unei primării din județul Suceava. Un bărbat de 77 de ani a pătruns în sediul Primăriei comunei Ilișești și a provocat scandal. Viceprimarul primăriei a cerut ajutorul polițiștilor întrucât Vasile P. nu putea fi potolit. El a turnat benzină pe o bluză și i-a dat foc.

like facebook, suceava, news, stiri„A dat niște teren unui prieten de-al lui, iar acela nu a recoltat grădina respectivă de vreo doi ani. El vine la noi la primărie și tot spune că primarul trebuie să îi facă curățenie în grădină. Era beat, a dat foc la bluza aceea și spunea că vrea să dea foc primăriei”, ne-a declarat viceprimarul din Ilișești, Vladimir Florea.

Oamenii legii l-au găsit în fața primăriei, dar nici în preajma polițiștilor bărbatul de 77 de ani nu s-a potolit. Era foarte agitat, astfel că polițiștii l-au imobilizat, apoi au chemat o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost efectuate analize, după care a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*